Da direktøren fik et boost

Da direktøren fik et boost

Som virksomhedens øverste leder tegner du de fremtidige visioner og sætter retningen. Det kræver, at du er sikker i dine beslutninger og brænder igennem overfor alle dine medarbejdere, der hver dag skal trække virksomheden i den rigtige retning.

Mange direktører står uden ligesindet sparring i de store strategiske beslutninger. Her er DirektørBoost en unik mulighed for at vende beslutningerne med en uafhængig sparringspartner, der kender dine udfordringer.

Jakob K. Hansen, direktør i entreprenørfirmaet Brdr. K Hansen, stod med netop sådan en udfordring og besluttede sig for at kontakte Pernille Hjortkjær. En beslutning han ikke fortryder.

”Jeg stod overfor præsentation af virksomhedens fremtidige strategi og havde en udfordring. Hvordan brænder jeg igennem overfor alle mine medarbejdere, så jeg får både de administrative medarbejdere og dem ude på byggepladsen med.” fortæller Jakob K. Hansen.

Jakob K. Hansen havde brug for professionel, fagligt kompetent og fortrolig sparring. Han præsenterede udfordringen for Pernille Hjortkjær, der fokuserede på to væsentlige punkter; medarbejderinddragelse og autentencitet i præsentationen.

”Jeg har jo den her vision for min virksomhed. Jeg ved godt inde i mit hoved, hvad det er, jeg vil. Pernille gik i kødet på mig, og fik mig til at stille skarpt på de væsentligste værdier. Det fokus i mit mindset gjorde mig endnu mere sikker i min retning.”

Med de væsentligste værdier på plads skulle der udarbejdes en metode, hvor medarbejderne fik mulighed for at sætte deres egne ord på de tre kerneværdier.

”Medarbejdernes input har også været rigtig gode for mig som direktør. Det har givet os en følelse af at trække i samme retning. En retning jeg som leder har udstukket, og de er helt med på.”

En ting er at få værdierne og metoderne plads, men hvordan brænder man igennem som leder overfor sine medarbejdere.

 

Da Jacob K. Hansen manglende sparring på højt niveau, ringede han til Pernille Hjortkjær. Et valg han ikke fortryder i dag.
Da Jacob K. Hansen manglende sparring på højt niveau, ringede han til Pernille Hjortkjær. Et valg han ikke fortryder i dag.

 

”Vi talte meget om at være den bedste udgave af sig selv. Hvordan jeg kom derhen. Pernille er god til at pege på helt simple indsatsområder, jeg kan forholde mig til i en presset situation. Et af de indsatsområder var eksempelvis, at jeg skulle skippe den lange powerpoint præsentation. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Jeg var fri til at bruge min egen energi, og mit drive for den her virksomhed, i en unplugged præsentation.”

Mangler du professionel, ledelsesfaglig og fortrolig sparring, der gør dig til en handlekraftig direktør? Så kontakt Pernille Hjortkjær i dag, og få et DirektørBoost.

Få dit DirektørBoost nu

Går du også med udfordringer, du gerne vil vende med en professionel og fortrolig sparringspartner, så kan du købe et DirektørBoost lige her.

Husk at like artiklen:

Del artikel med dit netværk, så flere kan få gavn af vores viden:

Skriv en kommentar og del den på Facebook

Pernille Hjortkjær

Pernille Hjortkjær

Pernille Hjortkjær er BusinessCoach og PengeMentor i PE3A BusinessAntropologi. Pernille hjælper soloselvstændige og virksomhedsejere af mindre virksomheder med at sætte ord på drømme og skab den udvikling de drømmer om både privat og professionelt. Det skaber glade og effektive virksomhedsejere med autentiske, handlekraftige og stærke virksomheder. Pernille er forfatter til en række bøger: Fra Pionervirksomhed til netværksorganisation og Kender du dine medarbejdere?
Pernille Hjortkjær
Pernille Hjortkjær

Marselis Tværvej 4 | DK-8000 Aarhus | Telefon: +45 23 36 17 21 | Mail: info@pe3a.dk | CVR: 34136270

Handelsbetingelser | Forretningsbetingelser © Copyright 2015 PE3A

Har du fået din GRATIS GUIDE?
Close

Nu kan du - helt gratis - få min e-bog:

"Sådan spotter du jeres VIRKSOMHEDSKULTUR"

 

Vi sender dig samtidig vores nyhedsbrev, hvor du får endnu mere viden direkte i indbakken.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close