Da direktøren fik et boost

Pernille Hjortkjær

Som virksomhedens øverste leder tegner du de fremtidige visioner og sætter retningen. Det kræver, at du er sikker i dine beslutninger og brænder igennem overfor alle dine medarbejdere, der hver dag skal trække virksomheden i den rigtige retning.

Mange direktører står uden ligesindet sparring i de store strategiske beslutninger. Her er DirektørBoost en unik mulighed for at vende beslutningerne med en uafhængig sparringspartner, der kender dine udfordringer.

Jakob K. Hansen, direktør i entreprenørfirmaet Brdr. K Hansen, stod med netop sådan en udfordring og besluttede sig for at kontakte Pernille Hjortkjær. En beslutning han ikke fortryder.

”Jeg stod overfor præsentation af virksomhedens fremtidige strategi og havde en udfordring. Hvordan brænder jeg igennem overfor alle mine medarbejdere, så jeg får både de administrative medarbejdere og dem ude på byggepladsen med.” fortæller Jakob K. Hansen.

Jakob K. Hansen havde brug for professionel, fagligt kompetent og fortrolig sparring. Han præsenterede udfordringen for Pernille Hjortkjær, der fokuserede på to væsentlige punkter; medarbejderinddragelse og autentencitet i præsentationen.

”Jeg har jo den her vision for min virksomhed. Jeg ved godt inde i mit hoved, hvad det er, jeg vil. Pernille gik i kødet på mig, og fik mig til at stille skarpt på de væsentligste værdier. Det fokus i mit mindset gjorde mig endnu mere sikker i min retning.”

Med de væsentligste værdier på plads skulle der udarbejdes en metode, hvor medarbejderne fik mulighed for at sætte deres egne ord på de tre kerneværdier.

”Medarbejdernes input har også været rigtig gode for mig som direktør. Det har givet os en følelse af at trække i samme retning. En retning jeg som leder har udstukket, og de er helt med på.”

En ting er at få værdierne og metoderne plads, men hvordan brænder man igennem som leder overfor sine medarbejdere.

 

Da Jacob K. Hansen manglende sparring på højt niveau, ringede han til Pernille Hjortkjær. Et valg han ikke fortryder i dag.

Da Jacob K. Hansen manglende sparring på højt niveau, ringede han til Pernille Hjortkjær. Et valg han ikke fortryder i dag.

 

”Vi talte meget om at være den bedste udgave af sig selv. Hvordan jeg kom derhen. Pernille er god til at pege på helt simple indsatsområder, jeg kan forholde mig til i en presset situation. Et af de indsatsområder var eksempelvis, at jeg skulle skippe den lange powerpoint præsentation. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Jeg var fri til at bruge min egen energi, og mit drive for den her virksomhed, i en unplugged præsentation.”

Mangler du professionel, ledelsesfaglig og fortrolig sparring, der gør dig til en handlekraftig direktør? Så kontakt Pernille Hjortkjær i dag, og få et DirektørBoost.

Få dit DirektørBoost nu

Går du også med udfordringer, du gerne vil vende med en professionel og fortrolig sparringspartner, så kan du købe et DirektørBoost lige her.

[gravityform id=”21″ name=”Kontakt.Pernille” title=”false” description=”false”]
Brugbart? Del det med dit netværk!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*