Vær så artig, her er din opskrift på handlekraft!

Pernille Hjortkjær

“De bliver ved med at gøre, som de plejer!”

Den følelse kender rigtig mange rådgivere. Igen og igen har de fortalt kunderne, hvad der skal til for at skabe de ønskede resultater.

Men effekten udebliver.

Den udfordring har mange af vores kunder også. Og det er der en grund til.

Ikke bare skal de kunne rådgive kunder omkring den fagligt bedste løsning, de skal også sikre sig at kunden faktisk følger de gode råd. Det kræver, at de navigerer frit i feltet mellem at være den alvidende ekspert, der står klar med alle løsningerne, og så bevare overblikket og styre rådgivningsprocessen, så kunder selv tager ejerskab over handleplanen.

Til dem af vores kunder, der dagligt tumler med den her udfordring, tilbyder vi kursetDen Coachende Rådgivningssamtale. Her lærer du, hvordan du skifter effektivt mellem de to niveauer af rådgivningssamtalen.

Og det er altså en ændring, der kan mærkes!

Peter Eskildsen, driftsøkonom i Jysk Landbrugsrådgivning, vovede sig, trods mange års erfaring i branchen, af sted på kurset. Her er hvad han sagde efter kurset:

“jeg bliver mere målrettet i rådgivningen og vedholdende i forhold til at nå helt ind til sagens kerne, og dermed virkelig kan rykke i min rådgivning, og derigennem skabe de ønskede resultater og fremgang, for de landmænd, vi rådgiver”

Den Coachende Rådgivningssamtale er dit ekstra gear som rådgiver, der gør dine kunder handlekraftige. Så de ikke fortsætter i samme rille som altid.

Nu har du chancen for at rykke med din rådgivning og skabe resultater for dine kunder, ligesom Peter gør det i dag. D. 9. september 2013 holder vi nemlig et åbent kursus i Den Coachende Rådgivningssamtale i København – og du er inviteret.

Brugbart? Del det med dit netværk!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*