Flyt din virksomhedskulturl på 90 dage - kulturforandring med succes!

Online kurset Flyt din virksomhedskultur på 90 dage er til dig, der skal gennemføre en kulturforandring i virksomheden eller organisationen – og som gerne vil gøre det med succes!

Du får alle de gode tips og tricks som de professionelle forandringsagenter, proceskonsulenter og business coaches bruger, så du kan bruge præcis de samme teknikker og værktøjer, når du skal lede en kulturforandring, en organisationsforandring eller en forandringsproces med succes.

På kurset lærer du at finde ind til de centrale udfordringer i forandringsprocessen, så du du ved præcis hvordan du giver netop din eller jeres organisationsforandring eller kulturforandring an.

Det gør dig i stand til at være på forkant med forandringsprocessen og i samtidig i stand til at navigere i kaos, når noget uforudset opstår under din eller jeres organisationsforandring.

Hvem er kurset Flyt din virksomhedskultur på 90 dage til?

Kurset er til dig der er ejer, direktør, leder, HR-konsulent eller ekstern konsulent, som står for at skulle drive en kulturforandring, en organisationsforandring eller en anden form for forandringsproces i en virksomhed.

Er du interesseret i at skabe en succesfuld kulturforandring?

Vil du lykkes med din organisationsforandring?

Eller i at tage din virksomhed eller organisation gennem en succesfuld forandringsproces?

Så er dette kursus skræddersyet til dig.

—> Tilmeld dig her <—-

Pris: 2.499 kr. ekskl. moms

(Eller betal i 3 rater)

Programmet for Flyt din virksomhedskultur på 90 dage:

Modul 1: Godt begyndt er halvt fuldendt – sådan får du mest muligt ud af kurset.

Præsentation af kurset. Du lærer at forstå, hvorfor det gamle ordsprog Godt begyndt er halv fuldendt i særdeleshed også gælder, når du skal lære noget nyt.

Vi sætter mål for, hvad du skal have ud af kurset, så du får størst muligt udbytte.

Modul 2:  Hvad er en forandring – og hvad skal der til for at lykkes med det?

For at en forandringsproces bliver succesfuld skal du forstå lidt om, hvordan mennesker i det hele taget er indrettede i forhold til at gå ind i forandringer.

Det er dét vi beskæftiger os med i modul 2.

Modul 3: Hvad er virksomhedskultur? Og hvordan påvirker virksomhedskulturen vores forandringsparathed?

Når du skal lave en organisationsforandring eller en forandringsproces i en organisation eller virksomhed, så påvirker du virksomhedskulturen i mere eller mindre grad – og din forandringsproces bliver påvirker af den virksomhedskultur der er i forvejen.

Derfor skal du i modul 3 lære hvad virksomhedskultur er – og hvordan virksomhedskulturen påvirker den måde din organisation eller virksomhed vil tage i mod din forandringsproces.

Modul 4: Personprofiler på arbejdspladsen – hvordan påvirker de en forandringsproces?

Mennesker er forskellige – og det gælder også når de går på arbejde.

Nogle elsker nye ting og forandringer – andre hader alt hvad der er nyt og forandrende.

Præcis hvordan dine medarbejdere og kolleger forholder sig til den forandringsproces, du søsætter, afhænger af mange forskellige ting, bl.a. hvilke personprofil eller arketype de pågældende medarbejdere og kolleger har eller er.

Derfor skal du på modul 4 lære lidt om personprofiler, så du hurtigt kan spotte, hvordan dine forskellige medarbejdere og kolleger vil reagere forskelligt på den kulturforandring, organisationsforandring eller anden form for forandringsproces I skal i gang med.

Modul 5: Formulér den brændende platform!

En klassiker indenfor forandringsledelse er at tale om “den brændende platform”.

Det skyldes, at vi mennesker bliver motiveret af forskellige ting – både noget vi gerne vil væk fra – og noget vi gerne vil hen i mod.

Den motivation vi gerne vil væk fra kalder vi den brændende platform.

Den arbejder vi med på modul 5.

Modul 6: Spot dine forandringsagenter!

For at lykkes med en forandringsproces eller organisationsforandring er du afhængig af at så mange som muligt kan se fidusen ved den forandring, du vil gennemføre.

Og for at få flest mulige engagerede har du brug for hjælp fra udvalgte kolleger og medarbejdere til at agere forandringsagenter.

I modul 6 arbejder vi med, hvordan du spotter, hvem der kan være gode forandringsagenter i din forandringsproces eller organisationsforandring.

Modul 7: Sæt rammen!

Når du skal hjælpe din virksomhed eller organisation igennem en kulturforandring, en organisationsforandring eller en anden form for forandringsproces er det vigtigt, at du sætter rammen om processen. Den må ikke kunne rykkes ved – derimod må alt indenfor rammen gerne være til forhandling og diskussion.

Rammen er altså væsentlig for en succesfuld organisationsforandring og forandringsproces – og derfor lærer du på modul 7 at sætte rammen, så den står knivskarp (og urokkeligt) frem.

Modul 8: Design processen!

Nu har du lavet alle de indledende forberedelser, og nu er du klar til at lægge en plan for selve processen. For at forandringen bliver gennemført så succesfuldt som muligt er det vigtigt, at du både involverer medarbejderne og kollegerne og samtidig sikrer fremdrift  i forandringsprocessen.

På modul 8 lærer du at designe en proces, så du tager højde for alt det du har lært om din virksomhed eller organisation indtil nu.

Modul 9: Involvér, involvér, involvér – sådan styrer du processen, når organisationen slippes løs!

For at få succes med din organisationsforandring eller din forandringsproces er du nødt til at få dine medarbejdere og kolleger med.

Det kræver at du involverer dem i forandringsprocessen så meget som overhovet muligt.

Modul 9 handler om hvordan du styrer processen samtidig med at du involverer medarbejderene og kollegerne.

Modul 10: Sanseskarphed – brug de non-verbale signaler du får fra organisationen

Mennesker kommunikerer konstant også selv, når vi ikke tror vi kommunikerer, ene og alene med vores kropssprog. Og dét skal du udnytte, når du skal lede din virksomhed eller organisation igennem en forandringsproces eller organisationsforandring.

For alle de non-verbale signaler du får fra dine medarbejdere og kolleger fortæller dig bedre end noget andet, hvordan det står til med processen eller forandringen.

Det er kort sagt den nemmeste måde at “tage temperaturen” på organisationen.

Derfor skal du på modul 10 lære at skærpe din sanseskarphed – og bruge de informationer du får om organisationen her fra.

Modul 11: Revurdér din plan!

Modul 12: Kom i mål med forandringsprocessen med en stærk handlingsplan

Vi afrunder forløbet ved at lave en handlingsplan for din videre færd, og hvordan du bedst fortsat bedst kan bruge alle værktøjerne og implementere dem i din dagligdag.

Gennem hele forløbet vil der være masser af øvelser, så du får trænet alle teknikkerne, og jeg er der til at holde dig i hånden og besvare spørgsmål hele vejen.

Pris: 2.499 kr. ekskl. moms

(Eller betal i 3 rater)

—> Tilmeld dig her <—-

FAQ

Virker det her og nu?

Nej, det gør det ikke – at skabe en forandring – at drive en kulturforandring eller en forandringsproces kræver et langt sejt arbejde. Men følger du den model du får skitseret på kurset, så kommer du til at skabe forandringen i din virksomhed i løbet af de 90 dage kurset varer.

—> Tilmeld dig her <—-

Virker kurset i alle situationer?

Som med alle andre værktøjer kan der naturligvis være situationer, hvor kurset ikke vil virke ligeså effektivt som andre. Forestil dig, at du skal bore et hul med en hammer? Det er heller ikke nødvendigvis den bedste løsning vel?

Kurset virker rigtig godt til forandringsprocesser og situationer, hvor du har brug for at få dine medarbejder til at være medbestemmende over del af en forandring – men hvor hovedlinjen er en du eller I som ledelse fastlægger.

—> Tilmeld dig her <—-

Virker det på alle typer af medarbejdere?

Ja. For selvom vi som mennesker kan have forskellige personprofiler, så har vi det til fælles, at vi alle har ét eller andet vi drømmer om. Stort som småt. Og det er den drøm, du som leder skal finde ind til for at kunne spotte din medarbejders motivation eller mangel på samme for den forandringsproces I skal igennem. For motivationen er en usædvanlig stærk drivkraft, der vitterligt kan kan flytte bjerge. Uanset om motivationen er penge, prestige, anerkendelse, lykke eller frihed. Og når du først kender din medarbejders motivationsfaktor, kan du bruge den aktivt i hele forandringsprocessen – og iøvrigt også i det daglige lederskab bagefter.

—> Tilmeld dig her <—-

Virker kurset, hvis jeg har udenlandske medarbejdere?

Ja! Selvom vi som mennesker kan have forskellig nationalkultur med os på arbejdspladsen, så har vi stadig det grundvilkår som mennesker, at vi har evnen til at drømme og forestille os noget. Og det er igen de drømme, du som leder skal have fat i, fordi det er heri din medarbejders motivation – eller mangel på samme – ligger.

—> Tilmeld dig her <—-

Kan alle lære at teknikkerne i kurset?

JA! Alle kan lære at teknikkerne i kurset – nogle har naturligvis nemmere ved det end andre, men alle kan lære det.

—> Tilmeld dig her <—-

Virker coaching i alle typer af virksomheder?

JA! Det gør det – uanset hvilken branche eller type af virksomhed du er i, vil du opleve at teknikkerne her hjælper dig med at finde ind til motivationen hos dine medarbejdere – og det er den vi skal have fat i for, at du får medarbejderne med på din forandringsproces.

—> Tilmeld dig her <—-

Hvordan fungerer det, når det er et online kursus?

Det fungerer sådan, at du hver uge vil modtage et nyt modul spækket med indhold (tekst, PDF’er og måske endda lydfiler), og dertil vil der være en masse øvelser og materiale, så du kan få trænet det hele i praksis også.

Det betyder altså, at du selv kan planlægge, hvornår du vil se de forskellige moduler. Og er der en uge, hvor du har rygende travlt, så kan du sagtens vente, til det passer ind i kalenderen. Alt materialet bliver lidt til evigt eje, så du kan se og gense det, så mange gange du vil.

Derudover er der et forum, hvor du kan stille spørgsmål til mig, hvis der er noget som helst, du er i tvivl om.

Så du kan tage kurset, lige når det passer ind i dine planer, og uanset hvor i verden du befinder dig.

Kursuspris: 2.499 kr. ekskl. moms

(Eller betal i 3 rater)

—> Tilmeld dig her <—-

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.