Følgende betingelser gælder for alle aftaler, der bliver indgået med en eller flere konsulenter i PE3A BusinessAntropologi.

Fravigelse af disse krav kan kun ske ved særlige skriftlige aftaler.

 1. Fakturering

Opgaver faktureres ved opgavens afslutning. Betalingsfristen er 8 dage.

Ved længerevarende forløb med flere bookede datoer faktureres opgaven i moduler/kursusdage med betalingsfrist 31 dage inden modulets/kursusdagens startdato.

Fakturering foregår via Dinero/Likvido.

2. Priser

Vejledende priser i 2022:

  • Hel dag = 22.000 kr. eksl. moms
  • Halv dag (under fire timer) og foredrag under 4 timer = 14.000 kr. eksl. moms

Transport afregnes efter afholdte udgifter og statens kørselstakst i 2022 3,70 kr/kilometer.

Hoteludgifter samt afgifter og billetter til offentlig transport afregnes efter forbrug.

Afholdes en opgave med start, der medfører afgang fra konsulentens bopæl før kl. 7.00 opkræves der udgift til hotel samt et overnatningstillæg på 2.000 kr. excl. moms.

Der opkræves ligeledes udgift til hotel samt overnatningstillæg på 2.000 kr. excl. moms pr. døgn når opgaven strækker sig over flere dage.

3. Aflysninger/udskydelser

Regler omkring eventuelle aflysninger eller udskydelser er:
Alle arrangementer kan aflyses eller udskydes uden betaling frem til 31 dage før aftalens første dato.
​Aflyses eller udskydes et arrangement mellem 22-30 dage inden et arrangements første dato betaler kunden halv pris af konsulenthonoraret samt evt allerede afholdte udgifter til f.eks. ekstra forberedelsesmøder, materialer etc.
Aflyses eller udskydes et arrangement mellem 0-21 dage inden et arrangements første dato betaler kunden fuld pris af konsulenthonoraret samt evt allerede afholdte udgifter til til f.eks. ekstra forberedelsesmøder, hotel, materialer etc.

 4. Fortrolighed

Medarbejdere og samarbejdspartnere der agerer i regi af eller på PE3A BusinessAntropologis vegne er underlagt tavshedspligt omkring de forretningsfortrolige emner, de måtte komme i besidelse af vedrørende PE3A BusinessAntropologis kunder. Denne tavshedspligt gælder også efter at medarbejdere og samarbejdspartnere ikke længere er tilknyttet PE3A BusinessAntropologi.

5. Ansvarsfraskrivelse

PE3A BusinessAntropologi kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer, der fremgår af pe3a.dk og alle undersider, eller andre sider, som PE3A BusinessAntropologi har været med til at udarbejde (helt eller delvist). Dette gælder uanset om informationer (mod forventing) skulle være ukorrekte.

Pernille Hjortkjær, medarbejdere og samarbejdspartnere i PE3A BusinessAntropologi eller skribenter her på siden kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes her på siden.

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.