Fra pionervirksomhed til netværksorganisation af Pernille Hjortkjær:

Kun 2 ud af 3 danske virksomheder har en udviklingskultur. Og det er dybt problematisk, hvis de altså vil overleve på lang sigt.

I bogen Fra pionervirksomhed til netværksorganisation stiller vi skarpt på, hvordan du håndterer opgaven med at udvikle organisationen, når virksomheden vokser, og verden omkring dig forandringer sig. Bogen giver en grundig og let tilgængelig introduktion til feltet udviklingsledelse, hvor det teoretiske plan er formidlet på en letforståelig måde og kombineret med praksisnære cases.

Det første kapitel får du helt gratis, og det omhandler, hvordan du ruster virksomheden til fremtidens udfordringer. Vi har ingen krystalkugler eller magiske tricks, men til gengæld rigtig meget viden om, hvordan du som leder kvalificerer dine beslutninger om, hvordan virksomheden skal agere i fremtiden.

 Vi kan ikke forudsige fremtiden, men vi kan hjælpe dig frem til det bedst mulige bud på den.

Pernille Hjortkjær: Fra pionervirksomhed til netværksorganisation

I kapitlet får du tre helt konkrete metoder til at foregribe fremtiden, så du får et bredt perspektiv på fremtidens udfordringer og muligheder.

Du vil få kendskab til tre beslutningsmodeller inddelt i fornuftsbaserede, følelsesbaserede og viljebaserede beslutningsmodeller. 

 

 

Få dit gratis kapitel af Fra pionervirksomhed til netværksorganisation

 

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.