Handels og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

HJORTKJÆRbiz
P.S. Krøyers Vej 2A
DK-8270 Højbjerg

Email: info@pe3a.dk

Tlf.: +45 23 36 17 21
CVR nr.: 34136270

Alle priser er i danske kroner (DKK) ekskl. moms medmindre andet er angivet.

Personoplysninger:

Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. HJORTKJÆRbiz forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

Brugsaftale:

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til Dem personligt og må kun benyttes af Dem og deres husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for Dem, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis De ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det Deres ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt ved © HJORTKJÆRbiz inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb. Undtaget abonnementer, som du har online adgang til, så længe dit abb. er aktivt – husk at abonnementer bliver automatisk fornyet en gang hver måned eller med det tidsinterval, som er angivet i produktbeskrivelsern, og abonnementer refunderes ikke. Det er dit eget ansvar at melde dig ud af enabonnement aftale, hvis du ikke ønsker automatisk fornyelse af dit abonnement.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © HJORTKJÆRbiz. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © HJORTKJÆRbiz ´s online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Abonnementsaftale:

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@pe3a.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Der er ikke returret på allerede betalte abonnementer.

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter:

På HJORTKJÆRbiz´ s digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug. Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i email.

Øvrigt:

Ved tilmelding til kurser og workshops som afholdes på en fysisk adresse er tilmeldingen bindende. Du er dog velkommen til at lade din plads gå videre til en anden person, f.eks. en kollega.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører HJORTKJÆRbiz. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Alle købte digitale produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.

Sessioner

Klippekort til coaching samt andre forudbetalte coaching sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.

Butikken tager imod følgende kort: Dankort, Visa, Mastercard.

dankort_22 visa_22master_22

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.