Om arketyper blandt medarbejderne i virksomheden

Viden om den enkelte medarbejders arketype er din nøgle til at kunne motivere, engagere og lede dine medarbejdere mere effektivt. Så du får en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives, og I i fællesskab løser opgaverne bedst muligt.

Derfor er budskabet til dig: Ret det strategiske fokus mod medarbejderne!

Med guiden vil jeg lære dig, hvordan en grundlæggende forståelse for dine medarbejderes arketyper kan hjælpe dig med at fastholde og motivere dine medarbejdere.

I denne lille guide giver vi dig indblik i en række arketyper:

  • Primadonnaen
  • Præstationstripperen
  • Pragmatikeren
  • Lønmodtageren

Vi vil ligeledes komme ind på, hvordan de forskellige arketyper kan motiveres, anerkendes eller tackles, og hvordan din viden om arketyperne generelt kan være nyttig.

Brug arketyperne som et udgangspunkt, når du skal lede dine medarbejdere efter deres individuelle behov. Det giver dig et stærkt udgangspunkt for at målrette din indsats som leder, og nå til et punkt hvor du leder efter den enkelte medarbejders personlighed.

Gratis kapitel af bog om arketyper  - Kender du dine medarbejdere? Af Pernille Hjortkjær

 

Ledelse handler ikke kun om strategi, vigtige økonomiske beslutninger og skarpe holdninger virksomhedens vision.

Du har også ansvaret for at dine medarbejdere er klædt på til at løse deres arbejdsopgaver, udvikler deres kompetencer og bidrager effektivt til virksomhedens bundlinje. 

 

Få din GRATIS e-guide lige —> her

 

kend dine medarbejdere“Jeg vil gerne rose og anbefale PE3a for den gratis bog “Kender du dine medarbejder”. Jeg har personligt brugt den i forbindelse med mit arbejde som leder ved AffaldVarme Aarhus. I den forbindelse sendte jeg samtlige medarbejder en kopi, som de kunne bruge i forbindelse med deres samarbejde.

Som leder får man nogle gange det spørgsmålet “hvorfor forstår han/hun mig ikke?”. En af årsagerne kunne være, at det afsæt og forståelse af verden og andre mennesker er forkert – derfor kan bogen være en fin støtte til en bedre kommunikation, for forstår og respekterer man hinanden og kan se de forskellige arketyper, bliver samarbejdet og det fællesmål noget nemmere at arbejde hen imod.

Jeg vil gerne anbefale denne bog som en fin støtte til såvel den nye som gamle leder. Vi kan alle have glæde af den. Tak.”

– Lars Mørch

 

Få din GRATIS e-guide lige —> her

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.