LederCoaching er et tilbud til dig, der ønsker at sætte turbo på din personlige udvikling, få professionel sparring på aktuelle udfordringer og udvikle din rolle som leder. Med klippekort til LederCoaching køber du ikke bare coaching. Du køber et personligt sammensat coaching forløb med effekt.

 klippekort-coaching-leder-200x3006 timers coaching

– betal kun for 5

Dit klippekort til LederCoaching giver dig 6 sessioner med Pernille Hjortkjær fra PE3A BusinessAntropologi. Men du betaler kun for 5, den sidste er gratis. Én time koster normalt 1.995 kr, og du får 6 timer for bare 9.975 kr. ekskl. moms.

Det svarer til en besparelse på over 16 %.

Begynd allerede nu at stille skarpt på, hvor du vil hen som leder i 2015. Køb dit klippekort i dag.

LederCoaching fokuserer på din rolle som leder

LederCoahing er et personligt og målrettet coachingforløb, hvor vi sammen fokuserer på din rolle som leder. Det giver dig et rum til fortrolig sparring omkring de udfordringer, du står med lige nu. Vi stiller skarpt på dine ressourcer, succeser og fremadrettede udvikling, så du får sat klare mål og lagt en handlingsplan.

Forløbet bliver skræddersyet til dig, og vi behandler emner som stress, kommunikation og handlekraft.

Et klippekort sikrer effekt på den lange bane

Vi når langt på én enkelt coachingsession, og mange føler at de allerede første gang bliver rykket meget i forhold til deres udgangspunkt. Men der er slet ingen tvivl om, at du får den allerbedste effekt af coaching, hvis du går ind i et længere forløb. Med et klippekort til LederCoaching betaler du for 5 sessioner, men får 6. Den sjette time er gratis.

Et klippekort til LederCoaching er dit løfte til dig selv om, at du vil gå gennem processen med effekt.

Køb dit klippekort i dag

Klippekortet koster 9.975 kr. ekskl. moms. og giver dig 6 timers coaching til 5 timers pris.
Du køber klippekortet her.

Mest almindelige spørgsmål

Vi får rigtig mange spørgsmål omkring coaching, din personlige coach og klippekortet. Vi har besvaret de mest almindelige spørgsmål herunder. Hvis du stadig har et spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@pe3a.dk eller via kontaktformularen her.

Du kan hoppe direkte til svaret ved at klikke på et link herunder:

Hvad er coaching?
Hvem er din coach?
Hvad siger andre om coaching hos Pernille Hjortkjær?
Hvilke emner kan jeg tage op i LederCoaching?
Hvorfor blive coachet?
Hvordan fungerer klippekortet?
Hvordan betaler jeg for klippekortet?
Hvordan adskiller coaching sig fra andre relaterede professioner?


Hvad er coaching?


Coaching er på kort tid blevet et meget udbredt værktøj til personlig udvikling – også i Danmark. En bred definition på coaching er:

“En professionel samtale, hvor coachen neutralt og uden at rådgive, styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål.”

Coaching er hverken rådgivning, vejledning, mentoring eller terapi. Det er et fremtidsfokuseret dialogværktøj, der med udgangspunkt i dig, hjælper dig til at finde holdbare løsninger på svære udfordringer. Og fokuserer på at finde løsningerne inden i dig selv.

Coaching kan anvendes meget bredt, og vi har i PE3A BusinessAntropologi god erfaring med coaching af ledere, der ofte har brug for et fortroligt rum, hvor de kan finde handlekraftige løsninger på aktuelle problemstillinger.

Pernille Hjortkjær - Visionær direktør og Business Antropolog

Hvem er din coach?


Din coach er Pernille Hjortkjær. Hun er certificeret coach fra GROW2. Pernille Hjortkjær er en meget erfaren coach, der brænder for at hjælpe andre med at nå deres mål. Det gør hun både, når hun viser unge antropologer vejen i PE3A BusinessAntropologi, og når hun coacher direktører, ledere og medarbejdere i danske videnvirksomheder.

Hvad siger andre om coaching hos Pernille Hjortkjær


JacobKHansen-Direktoer-reference”Jeg har jo den her vision for min virksomhed. Jeg ved godt inde i mit hoved, hvad det er, jeg vil. Pernille gik i kødet på mig, og fik mig til at stille skarpt på de væsentligste værdier. Det fokus i mit mindset gjorde mig endnu mere sikker i min retning.”

 

Jakob K. Hansen
Direktør i Brdr. K. Hansen


 

Karsten Nielsen - Kundereferencer - PE3A Business AntropologiPernille er en fantastisk coach. Det er både en fornøjelse og en udfordring at blive coachet af hende!
Pernille er virkelig god til at udpege de områder, der har brug for særlig opmærksomhed, og hun stiller de rigtige spørgsmål, så du finder svarene og løsningerne i dig selv.
Jeg kan varmt anbefale Pernille.”

 

Karsten Nielsen
Økonomikonsulent, Jysk Landbrugsrådgivning


 

Jens Mølgaard“Inden jeg kom i kontakt med Pernille havde jeg rigtig svært ved selv at finde løsningen, jeg havde nok ikke det fornødne “mod” til at tage fat om roden af problematikken. Jeg afprøvede Pernille som coach i en ledercirkel – det gav mig mod på mere.
Det særligt unikke ved Pernille er, at man straks opnår en fortrolighed ved hende. Pernille er positiv og siger tingene lige ud – og altid på en måde der er afbalanceret efter den enkelte.”

 Jens Mølgaard
Administrationschef, Agri Nord

Hvilke emner kan jeg tage op i LederCoaching?


Styrken ved coaching er, at du kan tage alle emner op – store som små. Det kan være en ledelsesmæssig problemstilling på arbejdspladsen, et ønske om at skabe en bedre work-life balance, hvad du kan gøre hvis du helt har mistet motivationen eller blive bedre til at få tømt indbakken.
Coaching tager udgangspunkt i dig, der hvor du er lige nu. Vi kan tage et nyt emne op fra gang til gang, eller strukturere et helt forløb omkring en større problemstilling, som du får muligheden for at dykke helt ned i.

Det særlige ved LederCoaching er, at du får mulighed for at drøfte dine udfordringer som leder i et fortroligt rum med Pernille Hjortkjær, der både er certificeret coach og erfaren leder. Hun kender dine udfordringer og tør gå dig på klingen, så du udvikler dig.

Hvorfor blive coachet?


For ledere giver et personligt sammensat coachingforløb mere energi, større gennemslagskraft og bedre resultater i arbejdslivet. Den vigtigste forudsætning for, at du får succes med din coaching er din vilje til forandring, modet til at være ærlig og så en god kemi med din coach.

Det er forskelligt fra leder til leder, om de vælger et fast coachingforløb, eller om de kun booker en time, når de står overfor en konkret udfordring, skal have et motivationsboost eller træffe en vigtig beslutning.

Uanset hvordan du vælger at sammensætte dit forløb, så er klippekortet til LederCoaching en fleksibel løsning, hvor du kan få coaching, når du har brug for det.

Hvordan fungerer klippekortet?


Når du bestiller dit klippekort her på siden, så modtager du et virtuelt klippekort med mail. Herefter bliver du kontaktet af os, så vi får den første dato for dit LederCoaching forløb sat i kalenderen hurtigst muligt.
Herefter har du seks timers coaching med Pernille Hjortkjær.

Dit klippekort gælder et år fra købsdatoen.

Ubrugte klip refunderes ikke.

Hvordan betaler jeg for klippekortet?


Du køber dit klippekort til LederCoaching her.

Hvordan adskiller coaching sig fra andre relaterede professioner?


Professionel coaching fokuserer på at du skal sætte mål, blive handlekraftig og udvikle dig personligt i en vedvarende forandringsproces. For at give dig et klarere billede af, hvad coaching er, så har vi her adskilt det fra andre relaterede discipliner.

Terapeut

Terapien fokuserer primært på at helbrede konflikter og smerter hos det enkelte individ eller i relationer mellem individer. Her er det ofte tidligere erfaringer fra fortiden,der er i centrum. Målet er at skabe et mere stabilt psykisk udgangspunkt for den enkelte til at navigere i hverdagen.
I modsætning til dette fokuserer coaching på personlig og professionel udvikling, hvor det er den individuelle motivation til forandring, der er drivkraften. Coaching fokuserer på fremtiden, og det primære fokus er at skabe handlingsorienterede strategier for, at den enkelte kan nå sine mål.

Coaching fokuserer på, hvordan du sætter mål, stræber efter dem og når dem.

Konsulent

Vi opsøger konsulenten, når vi har brug for ekspertise indenfor et bestemt område. Konsulentens virke kan ikke reduceres til en bestemt tilgang eller metode, men fælles for konsulenterne er, at de vi foreskrive og implementere løsninger.
I modsætning tager coaching udgangspunkt i, at individer er i stand til at finde frem til deres egne løsninger, hvor coaching er en støttende, nysgerrig og motiverende ramme.

Mentor

Mentoren er en ekspert, der besidder en unik visdom og guider dig på baggrund af egne erfaringer med et bestemt område. Mentoren kan benytte sig af på rådgivning, coaching og andet, når du får vist vejen.

Coaching fokuserer på, at du selv definerer din destination, finder vejen og går den.

Køb dit klippekort til LederCoaching i dag.

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.