Online kurset Lær at lede digitalt indfødte er til dig, der gerne vil lære ledelse af digitalt indfødte, så du bevarer engagementet hos dine digitalt indfødte medarbejdere.

Du lærer medarbejdergruppen digitalt indfødte at kende, og får alle de gode tips og tricks til at lede netop denne gruppe af medarbejdere. 

På kurset lærer du at finde ind til det, der motiverer dine medarbejdere ved at stille spørgsmål.

Det giver dig mere selvkørende og engagerede medarbejdere, hvilket frigør tid for dig.

Den tid kan du med fordel bruge på at være mere leder og arbejde mere strategisk med din virksomhed. 

Hvem er kurset Lær at lede digitalt indfødte til?

Kurset er til dig der er leder og som gang på gang oplever at bunkerne på skrivebordet hober sig op, at medarbejderne stiller de samme spørgsmål om og om igen, og at du i det hele taget føler dig fanget i driftsfælden. 

Du kan se mig fortælle lidt mere om driftsfælden i videoen her —>    

 

Er du interesseret i at forbedre dit lederskab gennem coachingværktøjer?

Så er dette kursus skræddersyet til dig.

Tilmeld dig her

 

Pris: 1.999 kr. ekskl. moms

(Eller betal i 3 rater)

 

Programmet for Lær at lede digitalt indfødte:

Modul 1: 

Præsentation af kurset. Du lærer at forstå, hvorfor det gamle ordsprog Godt begyndt er halv fuldendt i særdeleshed også gælder, når du skal lære noget nyt. 

Vi sætter mål for, hvad du skal have ud af kurset, så du får størst muligt udbytte, og du bliver introduceret for de første coachingværktøjer.

Modul 2:  

Vi går i dybden med forskellen på at være ekspertfaglig leder og på at være coachende leder.

Modul 3:  

I dette modul dykker vi nede det at være coachende leder. Her er der fokus på, hvordan du i praksis bruger mindsettet bag den anerkendende tilgang i dit lederskab.

Vi arbejder bl.a. med spørgsmålet: Hvorfor skal vi hjælpe medarbejderne med at finde svarene på deres egen motivation?

Modul 4: 

Nu har du fået det rette coachende mindset som leder – og det er tid at se på, hvordan du konkret sætter dig for bordenden af dialogen med dine medarbejdere.

Vi ser i modul 4 nærmere på, hvordan du bedst processtyrer samtalen, og du vil blive introduceret for værktøjer som gamemaster, psykologisk kontrakt, meta-niveau og p-pladsen.

Modul 5: 

Dine medarbejdere giver dig masser af information ved deres blotte tilstedeværelse. På modul 5 går vi derfor i dybden med værktøjer, der gør dig bedre til at læse dine medarbejderes kropssprog og den nonverbale information, du får fra dem. 

Modul 6:  

På modul 6 dykker vi ind i kunsten at lytte. For vidste du, at du faktisk kan lytte på flere niveauer til dét dine medarbejdere siger?Den viden arbejder vi med på modul 6, så du lærer hvordan du bedst kan lytte og høre, hvad dine medarbejdere egentlig mener?

Modul 7:  

En grundlæggende nøgle i at være Coachende Leder er at stille spørgsmål. Men spørgsmål er ikke bare spørgsmål. Forskellige typer af spørgsmål gør nemlig noget forskelligt for dialogen. På modul 7 arbejder vi med at lære de forskellige spørgsmålstyper at kende – og ikke mindst bruge dem på de rigtige tidspunkter.

Vi gennemgår og træner spørgeteknik og finder frem til dine egne power-spørgsmål.

Modul 8:  

Nu har du lært alt det indledende om at være coachende leder og det er tid til at sætte struktur på dine samtaler med dine medarbejdere. Til det er GROW-modellen, et essentielt coachingværktøj, der lærer dig at lave alternative handlingsplaner, knuse problemer, jagte mål og personlig udvikling generelt.

På modul 8 fokuserer vi primært på G’et (Goal) i GROW-modellen. 

Modul 9:  

Vi dykker længere ned i GROW-modellen og ser nærmere på R’et: Reality. 

Modul 10:  

Vi koncenterer os i dette modul om O’et (Options) i GROW-modellen.

Modul 11:  

Vi afslutter GROW-modellen ved at se nærmere på W’et (will). 

Modul 12:  Få værktøjerne i brug i praksis – lav din egen handlingsplan

Vi afrunder forløbet ved at lave en handlingsplan for din videre færd, og hvordan du bedst fortsat bedst kan bruge alle værktøjerne og implementere dem i din dagligdag. 

Gennem hele forløbet vil der være masser af øvelser, så du får trænet alle teknikkerne, og jeg er der til at holde dig i hånden og besvare spørgsmål hele vejen. 

 

Pris: 1.999 kr. ekskl. moms

(Eller betal i 3 rater)

Den Coachende Leder

 

FAQ

Virker det her og nu?

Nej, det gør det ikke – at arbejde coachende med sin medarbejderflok er en langsigtet strategi – til gengæld er der intet andet værktøj, der er så effektivt som coaching i længden.

Virker coaching i alle situationer?

Som med alle andre værktøjer virker coaching selvfølgelig ikke i alle situationer. Forestil dig, at du skal bore et hul med en hammer? Det er heller ikke nødvendigvis den bedste løsning vel? Coaching virker rigtig godt til situationer, hvor du har brug for at få din medarbejder til selv at kunne træffe beslutninger og selv udføre opgaver uden at involvere dig hver gang, der er den mindste overvejelse. Og en af de første ting du lærer på kurset er faktisk at kende forskel på situationer, hvor coaching er rigtig godt – og situationer, hvor du skal have andre værktøjer op af værktøjskassen.

Virker det på alle typer af medarbejdere?

Ja. For selvom vi som mennesker kan have forskellige personprofiler, så har vi det til fælles, at vi alle har ét eller andet vi drømmer om. Stort som småt. Og det er den drøm, du som leder skal finde ind til for at kunne spotte din medarbejders motivation for sin gøren og laden her i livet. For motivationen er en usædvanlig stærk drivkraft, der vitterligt kan kan flytte bjerge. Uanset om motivationen er penge, prestige, anerkendelse, lykke eller frihed. For når du først kender din medarbejders motivationsfaktor, kan du til hver en tid aktivere den ved med din ledelsesstil.

Virker coaching, hvis jeg har udenlandske medarbejdere?

Ja! Selvom vi som mennesker kan have forskellig nationalkultur med os på arbejdspladsen, så har vi stadig det grundvilkår som mennesker, at vi har evnen til at drømme og forestille os noget. Og det er igen de drømme, du som leder skal have fat i, fordi det er heri din medarbejders motivation ligger.

Kan alle lære at coache?

JA! Alle kan lære at coache – nogle har naturligvis nemmere ved det end andre, men alle kan lære det. Groft sagt, jo flere års erfaring du har i at arbejde ikke-coachende, jo sværere kan det føles at komme i gang med at arbejde coachende. 

Virker coaching i alle typer af virksomheder?

JA! Det gør det – uanset hvilken branche eller type af virksomhed du er i, vil du opleve at coaching lukker op for motivationen hos dine medarbejdere – og det er den vi skal have fat i for, at du får selvledende medarbejdere. 

Hvordan fungerer det, når det er et online kursus?

Det fungerer sådan, at du hver uge vil modtage et nyt modul spækket med indhold (video, PDF’er, måske endda lydfiler), og dertil vil der være en masse øvelser og materiale, så du kan få trænet det hele i praksis også.

Det betyder altså, at du selv kan planlægge, hvornår du vil se de forskellige moduler. Og er der en uge, hvor du har rygende travlt, så kan du sagtens vente, til det passer ind i kalenderen. Alt materialet bliver lidt til evigt eje, så du kan se og gense det, så mange gange du vil.

Derudover er der et forum, hvor du kan stille spørgsmål til mig, hvis der er noget som helst, du er i tvivl om.

Så du kan tage kurset, lige når det passer ind i dine planer, og uanset hvor i verden du befinder dig. 

 

Kursuspris: 1.999 kr. ekskl. moms

(Eller betal i 3 rater)

 

Den Coachende Leder

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.