Det er der mange gode grunde til. Navnet er på samme tid min personlige historie og min virksomheds vision, i bare ét ord.

PE3A – der iøvrigt udtales Petrea – har altid været en del af mit liv.

Det er nemlig navnet på min oldemor!

Hun var i mine øjne en stærk kvinde, og står på mange måder som en rollemodel for mig. Og på den måde har hun inspireret mig til at være netop den person jeg er i dag!

Men PE3A er mere end det.  For det udtrykker også visionen for min virksomhed, og det jeg laver.

PE3A er både et navn og en vision

Pernille Hjortkjær - Coach og Direktør i PE3A Business AntropologiDet danske pigenavn Petrea betyder kampesten og urokkelig. Personlig udvikling, lederudviklig og organisationsudvikling handler om lige præcis dét! Om at finde ind til kernen af enhver virksomhed, dens kultur og lederskab – kort sagt dét du som leder og virksomhed står for. Det er fra denne kerne, jeg i PE3A giver dig redskaber til at udvikle dig – så du kan stå fast overfor fremtidens udfordringer.

PE3A udtrykker således visionen for min virksomhed i ét enkelt ord!

Jeg kan give dig redskaberne til at realisere dine drømme og nå dine mål, så du og din virksomhed står stærkt i fremtidens marked.

PE3A er min drøm der går i opfyldelse

PE3A er samtidig resultatet af min personlige drøm. En drøm om frihed, om selv at kunne bestemme over eget arbejdsliv og en drøm om konstant at kunne skabe sine egne udfordringer.

I mange år har jeg knoklet derudaf, konstant med øjnene på den næste kunde, den næste virksomhed. Jeg fik ansvar, spændende opgaver og masser af udfordringer. Jeg manglede bare noget. Jeg ville være fri! Fri til selv at bestemme og skabe mit eget.

Modet til at skabe PE3A

Modet og styrken til at kaste mit liv ud på gyngende grund fik jeg undervejs i min uddannelse som ICF Coach hos Grow2. Jeg blev klar over, at jeg savnede nye udfordringer, nye indtryk og mest af alt, muligheden for selv at skabe mine rammer. Rammer der giver albuerum og højt til loftet.

Så for mig er PE3A blevet symbolet på at turde tage en chance og skabe et liv, hvor jeg står fast på mine egne værdier. PE3A er et arbejdsliv jeg brænder for!

Nu er PE3A virkelighed. Jeg får et smil på læben hver gang jeg tænker på min beslutning.

PE3A er både en personlig sejr og en hyldest til generationer af kvinder før mig, der har taget det store spring og sprængt rammerne for at nå det de vil.

Velkommen til – jeg glæder mig til at inspirere dig og din virksomhed til at gøre lige præcis dét, der skal til for at dit arbejdsliv og din virksomhedskultur bliver lige præcis sådan som du drømmer om.

Brugbart? Del det med dit netværk!