En DiSC profil giver dig svaret på, hvordan du og dine medarbejdere reagerer i specifikke situationer og miljøer.

Du kan bruge DiSC profilen til at

 • Styrke samarbejdet
 • Styrke kommunikationen
 • Øge din selvforståelse
 • Fokusere på udviklingsområder
 • Forstå hvordan du motiverer dine kollegaer

DiSC profiler er et værdifuldt værktøj, fordi det skaber en øget bevidsthed om, hvad der motiverer dig selv og dine kollegaer i jeres samarbejde. Det giver bedre kommunikation, stærkere samarbejde og en mere tilfredsstillende arbejdsdag.

Vores analyse og tilbagemelding fokuserer på

 • Personligt selvbillede – hvordan den enkelte ønsker at handle
 • Arbejdsprofil – hvordan den enkelte handler i den nuværende arbejdssituation

Personprofilen beskriver styrker og svagheder i vores adfærd over for andre mennesker. Med DiSC profilen og en fagligt funderet tilbagemelding får du råd til, hvilken adfærd du med fordel kan udvikle i alle livets aspekter, både på arbejde, i familien og med vennerne.

Hver personprofilpakke indeholder

 • Individuelt udfyldt profil (online)
 • 1 times personlig feedback via telefonen, med fokus på dine styrker og svagheder

Få din personlige DiSC profil

Er du klar til at rykke dig selv, dine medarbejdere og dit team videre til det næste skridt, så bestil DiSC personprofil med det samme

 • En personprofil koster 3.000 kr. excl.. moms.
  DiSC profil

Materialer til personprofilen fremsender efter vi har modtaget betalingen. Vi kontakter jer hurtigst muligt, med henblik på at aftale datoer for den skriftlige og mundlige (én time telefonisk) tilbagemelding.

Hvordan foregår det rent praktisk?

Når du udfylder formularen i toppen af siden, så ringer vi dig op. Her tager vi en uforpligtende samtale, hvor vi får afklaret dine spørgsmål i forhold til DiSC profiler, afdækker dit behov og finder en løsning.

DE MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

– Om DiSC profiler

Herunder har samlet svar på de spørgsmål, som vi oftest får fra vores kunder omkring DiSC profiler. Hvis du stadig har spørgsmål, så står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål om DiSC profiler.

Hvad er en DiSC profil?

DiSC er et værktøj til personprofiler, der bygger på William M. Marston teorier om menneskers adfærd i organisationer.

DiSC profiler giver indsigt i menneskers adfærd i bestemte situationer. Derfor er de velegnede som et stærkt udgangspunkt for medarbejderudvikling i virksomheder. Analysen fokuserer på en konkret og praktisk orienteret handlingsplan for den enkelte.

DiSC profiler bliver i dag udbudt mange steder og med baggrund i mange forskellige bureauer. Det er lige fra Ensize DiSC til DiSC personprofil fra Discover. PE3A BusinessAntropologi er funderet i den sidste. Det er vigtigt at du som kunde altid er opmærksom på kvaliteten, hvilket vi har gjort let, fordi det kun er vores DiSC certificerede konsulenter, der står for analyse og tilbagemelding.

Hvad beskriver en DiSC profil

En DiSC profil stiller skarpt på dine personlige styrker og svagheder. Vi fokuserer altid på en handlingsorienteret tilbagemelding på DiSC profiler, så du gode råd og masser af motivation til at udvikle dig. På den måde bliver din DiSC profil et solidt udgangspunkt, når du vil arbejde med personlig udvikling, styrke kommunikationen på arbejdspladsen eller have et bedre forhold til dine kollegaer.

Hvad står bogstaverne i DiSC for?

DiSC profilen sætter ord på adfærd ud fra fire forskellige hovedtræk. Dominans-Indflydelse-Stabilitet-Tilpasningsdygtighed(Compliance).

D – Dominans

Personer med overvejende D udviser ofte en dominerende adfærd. De ser udfordringer, som skal overvindes. De vil kæmpe for at overvinde, ændre eller kontrollere ting, så de får omgivelser og resultater, der er som de ønsker.

i – Indflydelse

Personer med overvejende I-tendens søger indflydelse på andre, ud fra opfattelsen af, at de er stærke og ønsker at andre skal have den samme opfattelse af verden, som de selv har. De forsøger at påvirke tingenes tilstand ved at overtale, fordi de tror på, at de kan.

S – Stabilitet

Personer med overvejende S-tendens søger stabiliteten. De ønsker ikke at tingene ændrer sig. De fokuserer på at det hele er godt nok og bør forblive som de er. Forandringer skal ske på en overskuelige måde, som tydeligt markerer en forbedring af forholdene.
De har fokus på at udføre opgaver i samarbejde med andre.

C – Tilpasningsdygtighed (Compliance)

Personer med overvejende C-tendens analyserer opgaverne omhyggeligt, hvorefter de kæmper for at opnå de bedste resultater. De fokuserer primært på at forbedre allerede kendte opgaver. De arbejder disciplineret, systematisk og nøjagtigt.

Hvad kan jeg bruge en DiSC profil til?

DiSC profiler et populært værktøj, der bliver brugt til mange forskellige formål, og de er super gode, hvis du vil:

 • Have større personlig gennemslagskraft
 • Styrke samarbejdet med kollegaerne
 • Forbygge stress
 • Blive bedre i din kommunikation
 • Have kendskab til dine styrker og svagheder

Hvordan bruger jeg min DiSC profil på arbejdspladsen?

DiSC profiler er et stærkt udgangspunkt når I skal styrke den interne kommunikation, teamsamarbejdet og fokusere på udvikling. DiSC profilerne giver nemlig et godt indblik i, hvor du kan udvikle dig fremover.

Hver enkelte personprofil følges op med en times personlig tilbagemelding fra en certificeret DiSC konsulent.

Hvad koster det?

En personprofil koster 3.000 kr. excl. moms

DiSC profil

Det er altså kun ganske få timer ekstra du skal sælge for at DiSC profilen tjener sig selv ind igen. Og det gør du let, når arbejdsglæden stiger, effektiviteten øges og jeres samarbejde bliver meget mere gnidninsfrit i virksomheden.

Hvordan får vi tilbagemelding på personprofilerne?

Udgangspunkter er, at tilbagemeldingerne foregår via telefonen. Vi kontakter jer hurtigst muligt efter jeres bestilling og sørger for at få planlagt tidspunkter for tilbagemeldingen.

Køber I et større antal DiSC profiler, så er der også mulighed for, at vi kommer ud til jer og giver tilbagemeldingerne over én eller flere arbejdsdage. Dette aftales individuelt.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du bestiller ved at trykke her – så sender jeg dig materialet hurtigst muligt, så du kan komme i gang.

DiSC profil

 

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.