Pernille Hjortkjær | PE3A Business Antropologi

Styrk din personlige udvikling med en JTI personprofil

 

JTI Personlighedsprofil giver dig indsigt i, hvordan du og dine kollegaer

 • Foretrækker at agere
 • Foretrækker at kommunikere
 • Træffer beslutninger
 • Foretrækker at samarbejde med andre
 • og meget mere

Indsigt der styrker kommunikation, samarbejde og handlekraften på arbejdspladsen.

Jungiansk Type Indikator (JTI) er et personprofilværktøj, der baserer sig på den schweiziske psykolog C. G. Jungs lære om psykologiske typer. Typeteorien giver indsigt i forskellige og ligheder mellem mennesker.

Anvendes teorien professionelt og fagligt, så er indsigterne værdifulde for medarbejdere, teams og virksomheder, der ønsker at arbejde med

 • Styrket intern kommunikation
 • Selvindsigt og personlig udvikling
 • Samarbejdsrelationer og arbejdsmiljø
 • Lederudvikling
 • Teamudvikling
 • Værdsættelse af forskellige menneskelige ressourcer i organisationen

JTI profil  

Få din personlige JTI personprofil nu

Er du klar til at rykke dig selv, dine medarbejdere og dit team videre til det næste skridt, så bestil JTI personlighedsprofil i dag, til dig selv eller til hele teamet.

En JTI personprofil koster kun 3.000 kr. excl. moms

Materialer til JTI personprofil sendes efter vi har registreret din betaling. Vi kontakter dig hurtigst muligt med henblik på at aftale datoer for den skriftlige og mundtlige (én times tilbagemelding over telefonen) tilbagemelding.

BESTIL JTI PERSONPROFIL HER

JTI profil  

DE KONKRETE EKSEMPLER

Hvis du er i tvivl om, hvordan JTI personprofiler bliver brugt i praksis, så har vi samlet et par eksempler herunder. Det første fokuserer på medarbejderudvikling, det andet på teamudvikling.

JTI personprofil til medarbejderudvikling

Hvilke udfordringer kæmper dine medarbejdere ofte med, hvilke kvaliteter får de ikke plads til på arbejdspladsen og hvor er deres stærkeste udviklingspotentiale?

Hvis du hjælper dine medarbejdere til at udvikle deres svagheder og udnytte deres styrker, så får du både gladere og mere effektive medarbejdere.

JTI personlighedsprofil giver dig og den enkelte medarbejder et indblik hvordan medarbejderen forstår verden, hvorfor medarbejderen reagerer i bestemte situationer og hvor den enkelte medarbejder uudnyttet potentiale.

JTI profil  

JTI personlighedsprofil til teamudvikling

Vil du have mere effektive teams, der arbejder godt sammen?

Mennesker er forskellige. De tænker forskelligt, reagerer forskelligt og arbejder forskelligt. Når du skal sammensætte et stærkt team, så er det vigtigt at tilpasse medarbejdernes roller til deres type. Personprofilen giver dig viden om dine medarbejdere, der gør at du kan matche dem typemæssigt i et teamkompas.

Hver enkelt teammedlem udfylder en personprofil, så der dannes et grundlag af fælles viden på teamet, hvor alle kender deres rolle i forhold til teamets mål og daglige arbejde. Her lægges kortene på bordet, på en positiv måde, hvor forskelle og ligheder fremstilles ligeværdigt.

JTI Teamkompas er et værktøj, der sætter fokus på medarbejdernes forskellige ressourcer i et teamsamarbejde. Teamkompasset kobler de individuelle ressourcer sammen med teamets forskellige roller, behov og funktioner. Det giver et stærkt team, der arbejder effektivt imod sine mål.

Løbende udvikling af arbejdspladsens teams er vigtigt, fordi du derved sikrer optimalt samarbejde mellem dine medarbejdere og øget effektivitet.

JTI profil  

DE MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

Hvad er JTI?

JTI står for Jungs Type Indeks dækker over en profil, der fokuserer på menneskers fundament for personlig udvikling. JTI er en nordisk videreudvikling af MBTI (Myers-Briggs Type Indikator), der bruges over hele verden til at give mennesker øget selvforståelse og øget forståelse af hvordan andre mennesker agerer.

JTI bygger på tanken i MBTI, men er mere målrettet imod nordiske arbejdsforhold, hvilket gør det til et oplagt valg for danske virksomheder, der gerne vil forstå medarbejdernes prioriterings-, reaktions- og handlingsmønstre.

JTI Personlighedsprofil analysere i alt på fire dimensioner, der i sidste ende danner den enkelte persons type. Hvert enkelt parameter har to udfald, men kan kombineres på alle tænkelige måder. Derfor skelner JTI mellem 16 forskellige personlighedstyper.

De fire dimensioner

De fire dimensioner, der danner personprofilen, er:

  • Ekstrovert eller introvert (I eller E)

   Hvordan får, og bruger, mennesker deres energi. Hvor den ekstroverte får mere energi ved at være aktiv social, så har introverte mennesker brug for tid alene til at lade op, reflektere og tænke.

  • Sansebaseret eller intuitiv (S eller I)

   Hvordan mennesker forstår nye informationer, viden og oplevelser. Sansebaserede mennesker hæfter sig ved fakta og detaljer, hvor intuitive mennesker fokuserer på de overordnede mønstre og helheder.

  • Tankebaseret eller følelsesbaseret (T eller F)

   Hvordan mennesker træffer en beslutning. Tankebaserede mennesker træffer deres beslutninger ud fra logiske og objektive overvejelser. Følelsesbaserede mennesker lader deres holdninger og værdier styre.

  • Vurderende eller opfattende (J eller P)

   Hvorvidt mennesker fokuserer på processen eller målet. Vurderende mennesker strukturerer og planlægger deres liv i detaljer, imens opfattende mennesker planlægger fleksibelt og ofte i sidste øjeblik.

Hvordan bruger jeg profilen på min arbejdsplads

Hvad enten I vil styrke kommunikationen, samarbejdet eller noget helt tredje, så hjælper vi i feedback samtalen med, hvordan den enkelte bedst udnytter sine stærke sider.

I får aldrig bare et profilresultat af os, vi sikrer os altid, at I er klar til at arbejde videre med jeres nye indsigt, så den bliver en integreret del af jeres arbejdsliv.

Hvordan får vi tilbagemelding på JTI personprofilen?

Udgangspunktet er, at vi klarer tilbagemeldingen over telefonen. Vi kontakter jer hurtigst muligt efter bestillingen og sørger for at planlægge tiderne for tilbagemeldingen.

Køber I et større antal JTI personlighedsprofiler, så er der også en mulighed for, at vi kommer ud til jer og giver tilbagemeldingerne over en eller flere dage. Dette aftales individuelt.

Er vi kun en type?

De fleste mennesker vil ret hurtigt føle, at en personprofil som JTI sætter dem i bås. De vil indvende, at de er lidt af det hele, og de vil have ret. For vi er som mennesker en blanding. Vi kan alle have brug for stilheden, ligesom vi alle kan have brug for sociale aktiviteter.

Pointen er i JTI, at vi alle har en præference for det ene eller det andet. Den ekstroverte får energi af at være social aktiv og tale med andre mennesker, men vil også have brug for roen i perioder. Det vigtige er at kende sine præferencer, hvor man henter energi, hvordan man forstår verden og bedst planlægger sine aktiviteter.

Hvad koster det?

En JTI personprofil koster 3.000 kr. excl. moms

JTI profil  

Tænk på hvor få timers godt samarbejde, øget effektivitet og arbejdsglæde dine medarbejdere skal have for at kunne tjene de penge hjem. Bagefter kan du så glæde dig over at de bliver meget mere effektive samarbejdspartnere end bare til at tjene udgifterne til en personprofil hjem igen.

Hvordan foregår det rent praktisk

Du køber JTI personprofilen direkte i webshoppen.

Har du brug for mange personprofiler er du velkommen til at kontakte os på info@pe3a.dk for et tilbud.

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.