Første del i forandringsprocessen er at spotte jeres virksomhedskultur

Succesfulde og varige forandringer i din virksomhed eller organisation sker når du skaber forandringerne indefra ved at ændre jeres virksomhedskultur.

Første skridt i en forandringsproces er derfor at spotte virksomhedskulturen – altså at blive klar over hvilken virksomhedskultur, der er i lige netop din virksomhed eller organisation.

Derfor har jeg lavet guiden:

SÅDAN SPOTTER DU JERES VIRKSOMHEDSKULTUR

Med guiden vil jeg gerne lære dig, hvordan du spotter virksomhedskulturen lige præcis i din virksomhed, organisation eller på din arbejdsplads.

Og hvorfor er det overhovedet vigtigt, tænker du måske?

Fordi vores virksomhedskultur afgør, hvordan vi som medarbejdere, ledere, leverandører og kunder oplever en virksomhed eller organisation!

Dermed afgør virksomhedskulturen faktisk, om vi har lyst til at arbejde dér, samarbejde med virksomheden og købe dens produkter.

Uanset om du er leder eller har en betroet rolle i jeres organisation, er det derfor helt afgørende, at du forstår hvorfor du skal spotte og hvordan du spotter jeres virksomhedskultur.

Sådan spotter du jeres virksomhedskultur - gratis guide af Pernille HjortkjærFor når du begynder at kunne se din egen organisation eller virksomhed lidt udefra, begynder du at forstå, hvordan alle omkring dig, de nyansatte, jeres leverandører og jeres kunder ser jer.

Og først dér kan du forstå, hvorfor og hvordan I som virksomhed har brug for at udvikle jer for at nå jeres strategiske mål.

De strategiske mål, der sikrer, at I også har en berettigelse som virksomhed eller organisation i morgen. Og som dybest set sikrer at I også har en arbejdsplads og et arbejde at stå op til i morgen. 

Få min konkrete metode til, hvordan du kan spotte jeres virksomhedskultur lige her.

Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.