Sådan får du dine kunder til at tage handling!

”Jeg tror ikke rigtig på det der coaching…”

Sådan afsluttede en af mine klienter en coachingtime med mig her den anden dag. Jeg var paf. Tankerne begyndte at fylde mit hoved – hvor havde jeg tabt ham?

Jeg tror fuldt og fast på coaching. Det er et fantastisk værktøj, der gennem motivation og fokus på konkrete handlinger skaber fantastiske resultater. Coachende rådgivning handler nemlig om at få kunden til at tage teten.

Jeg synes faktisk også at min klient havde rykket sig enormt den sidste time. Så jeg blev glad da han sekundet efter fortsatte:

”… men du har virkelig sat mine tanker i gang.”

Sådan! Når jeg rådgiver mine kunder handler det ikke om at de skal tro på mine værktøjer, de skal tro på sig selv. De værktøjer jeg bruger i en coachende rådgivningssamtale fungerer fordi de giver kunden handlekraft. Kort sagt er der en forskel på om jeg som rådgiver trækker en handleplan nedover hovedet på min kunde – eller kunden med coaching selv når frem til en handleplan og tager ejerskab fra starten.

Vil du se dine kunder skabe resultater?

Rigtig mange rådgivere oplever desværre at de gennem flere år har serveret løsningen for kunden på et sølvfad –  alligevel gør kunderne bare som de altid har gjort. Det sker ofte fordi vi som rådgivere kan se den bedste løsning lang tid før vores kunder og derfor ender med at diktere den.
Hvis du vil se dine kunder opnå bedre resultater, så skal handlingsplanen være kundens egen. For mennesker kan grundlæggende bedst lide at arbejde for deres egne idéer.Og kunder der oplever at din rådgivning giver dem en følelse af handlekraft, det er kunder der opnår resultater. Og det er kunder, der kommer igen!

Vil du have værktøjer der gi’r handlekraft?

Vil du rykke som rådgiver, så har jeg et kursus for dig! Du får de værktøjer jeg selv bruger til at gøre mine kunder handlekraftige.
Næste dato i kalenderen er 25. april kl. 9 – 17, i København. De ti første får deres plads for kun 2995 kr. Det er altså 1000 kr. mindre end hvis du venter!

Tilmeld dig Den Coachende Rådgivninssamtale. København. 25. april.
Kun 2995 kr. for de 10 første

På kurset lærer du:

  • at supplere faglig rådgivning med en handlingsorienteret tilgang.
  • effektive metoder til at lytte aktivt.
  • motiverende værktøjer til varige vanebrud hos dine kunder.
Du kan se hele programmet for kursusdagen på her.

Pris:

Hvis du skynder dig får du en af de ti første pladser på kurset giver vi 1000 kr. rabat – altså kun 2995 kr. for de ti første pladser.
Du skal altså bare sælge 4 timers ekstra rådgivning for at betale kurset – og det gør du helt sikkert efter det her kursus.
Så skynd dig at snuppe din plads inden. Det er en virkelig god investering i dinfremtid som rådgiver.

Rådgivning der rykker

Rådgivning handler om at rykke kunden mentalt, så han er klar til at tage action efter jeres møde. Vil du give dine kunder rådgivning der rykker, så tilmeld dig her:
Tilmeld dig Den Coachende Rådgivninssamtale. København. 25. april.
Kun 2995 kr. for de 10 første.
Jeg glæder mig til at se dig.
Pernille Hjortkjær
Direktør, Coach og BusinessAntropolog
PS: Det er KUN de 10 første der får pladsen til 2995 kr. Så skynd dig og spar 1000 kr.!

Pernille Hjortkjær

Pernille Hjortkjær

Pernille er grundlægger af PE3A BusinessAntropologi. Pernille hjælper ledere og virksomhedsejere i mindre og mellemstore virksomheder med at forandre virksomhedskulturen, når markedet ændrer sig (disruption), når virksomheden vokser eller når virksomheden fusionerer. Pernille er uddannet antropolog med speciale i virksomhedskultur, ledelse og kommunikation - og har sidenhen uddannet sig til proceskonsulent og coach. Senest har hun en bestyrelsesuddannelse fra Aarhus Universitet bag sig hvor fokus er på SMVere. Pernille er forfatter til en række bøger: Fra Pionervirksomhed til netværksorganisation og Kender du dine medarbejdere?
Pernille Hjortkjær
Pernille Hjortkjær
Brugbart? Del det med dit netværk!
 
    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.