Her på siden kan du købe klippekort til telefonisk/SKYPE coaching og sparring med Business & WorkLife Coach Pernille Hjortkjær.

Hvad er coaching?

Coaching er på kort tid blevet et meget udbredt værktøj til personlig udvikling – også i Danmark. En bred definition på coaching er:

“En professionel samtale, hvor coachen neutralt og uden at rådgive, styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål.”

Coaching er hverken rådgivning, vejledning, mentoring eller terapi. Det er et fremtidsfokuseret dialogværktøj, der med udgangspunkt i dig, hjælper dig til at finde holdbare løsninger på svære udfordringer. Og fokuserer på at finde løsningerne inden i dig selv.

Coaching kan anvendes meget bredt, og jeg har god erfaring med coaching af ledere og fagspecialister/vidensmedarbejdere, der ofte har brug for et fortroligt rum, hvor de kan finde handlekraftige løsninger på aktuelle problemstillinger.

Hvem er din coach?

Din coach er Pernille Hjortkjær. Hun er certificeret coach fra GROW2. Pernille Hjortkjær er en meget erfaren coach, der brænder for at hjælpe andre med at nå deres mål. Det gør hun når hun coacher direktører, ledere og medarbejdere i danske videnvirksomheder.

Hvad siger andre om coaching hos Pernille Hjortkjær

JacobKHansen-Direktoer-reference”Jeg har jo den her vision for min virksomhed. Jeg ved godt inde i mit hoved, hvad det er, jeg vil. Pernille gik i kødet på mig, og fik mig til at stille skarpt på de væsentligste værdier. Det fokus i mit mindset gjorde mig endnu mere sikker i min retning.”

Jakob K. Hansen
Direktør i Brdr. K. Hansen

Karsten Nielsen - Kundereferencer - PE3A Business AntropologiPernille er en fantastisk coach. Det er både en fornøjelse og en udfordring at blive coachet af hende!
Pernille er virkelig god til at udpege de områder, der har brug for særlig opmærksomhed, og hun stiller de rigtige spørgsmål, så du finder svarene og løsningerne i dig selv.
Jeg kan varmt anbefale Pernille.

Karsten Nielsen
Økonomikonsulent, Jysk Landbrugsrådgivning

Jens Mlgaard“Inden jeg kom i kontakt med Pernille havde jeg rigtig svært ved selv at finde løsningen, jeg havde nok ikke det fornødne “mod” til at tage fat om roden af problematikken. Jeg afprøvede Pernille som coach i en ledercirkel – det gav mig mod på mere.
Det særligt unikke ved Pernille er, at man straks opnår en fortrolighed ved hende. Pernille er positiv og siger tingene lige ud – og altid på en måde der er afbalanceret efter den enkelte.”

Jens Mølgaard
Administrationschef, Agri Nord

Hvilke emner kan jeg tage op i en coachsesssion?

Styrken ved coaching er, at du kan tage alle emner op – store som små. Det kan være en ledelsesmæssig problemstilling på arbejdspladsen, et ønske om at skabe en bedre work-life balance, hvad du kan gøre hvis du helt har mistet motivationen eller blive bedre til at få tømt indbakken.
Coaching tager udgangspunkt i dig, der hvor du er lige nu. Vi kan tage et nyt emne op fra gang til gang, eller strukturere et helt forløb omkring en større problemstilling, som du får muligheden for at dykke helt ned i.

Det særlige ved coaching med Pernille er, at du får mulighed for at drøfte dine udfordringer i et fortroligt rum med Pernille Hjortkjær, der både er certificeret coach og erfaren medarbejder og leder. Hun kender altså dine dine udfordringer fra begge sider af bordet og tør gå dig på klingen, så du udvikler dig uanset om du er medarbejder eller leder.

Hvorfor blive coachet?

Fordi det giver dig et personligt pusterum, et sted at få styr på tankerne og det i sig selv giver mere energi, større gennemslagskraft og bedre resultater i arbejdslivet. Den vigtigste forudsætning for, at du får succes med din coaching er din vilje til forandring, modet til at være ærlig og så en god kemi med din coach.

Det er forskelligt fra person til person, om de vælger et fast coachingforløb, eller om de kun booker to timer i ny og næ, når de står overfor en konkret udfordring, skal have et motivationsboost eller træffe en vigtig beslutning.

Hvordan fungerer det i praksis?

Når du har købt og betalt dit klipperkort til coaching her på siden, får du tilsendt en mail med link til at booke en aftale direkte i Pernilles kalender. Du bestemmer således selv, hvornår samtalen finder sted.
Når dagen for aftalen oprinder ringer du til Pernille Hjortkjær per telefon eller Skype alt efter hvad I har aftalt. Nummer/skypekontonavn får du tilsendt i en bekræftelsesmail fra Pernille.

Hvordan adskiller coaching sig fra andre relaterede professioner?

Professionel coaching fokuserer på at du skal sætte mål, blive handlekraftig og udvikle dig personligt i en vedvarende forandringsproces. For at give dig et klarere billede af, hvad coaching er, så har vi her adskilt det fra andre relaterede discipliner.

Terapeut

Terapien fokuserer primært på at helbrede konflikter og smerter hos det enkelte individ eller i relationer mellem individer. Her er det ofte tidligere erfaringer fra fortiden,der er i centrum. Målet er at skabe et mere stabilt psykisk udgangspunkt for den enkelte til at navigere i hverdagen.
I modsætning til dette fokuserer coaching på personlig og professionel udvikling, hvor det er den individuelle motivation til forandring, der er drivkraften. Coaching fokuserer på fremtiden, og det primære fokus er at skabe handlingsorienterede strategier for, at den enkelte kan nå sine mål.

Coaching fokuserer på, hvordan du sætter mål, stræber efter dem og når dem.

Konsulent

Vi opsøger konsulenten, når vi har brug for ekspertise indenfor et bestemt område. Konsulentens virke kan ikke reduceres til en bestemt tilgang eller metode, men fælles for konsulenterne er, at de vi foreskrive og implementere løsninger.
I modsætning tager coaching udgangspunkt i, at individer er i stand til at finde frem til deres egne løsninger, hvor coaching er en støttende, nysgerrig og motiverende ramme.

Mentor

Mentoren er en ekspert, der besidder en unik visdom og guider dig på baggrund af egne erfaringer med et bestemt område. Mentoren kan benytte sig af på rådgivning, coaching og andet, når du får vist vejen.

Coaching fokuserer på, at du selv definerer din destination, finder vejen og går den.

Køb dit klippekort til telefonisk/SKYPE coaching og sparring med Business & WorkLife Coach Pernille Hjortkjær og kom i gang med det samme:

Køb 2 timers klippekort til tele/SKYPE coaching/sparring med Business & WorkLife Coach Pernille Hjortkjær her

Køb 5 timers klippekort til tele/SKYPE coaching/sparring med Business & WorkLife Coach Pernille Hjortkjær her

Køb 10 timers klippekort til tele/SKYPE coaching/sparring med Business & WorkLife Coach Pernille Hjortkjær her

Køb 15 timers klippekort til tele/SKYPE coaching/sparring med Business & WorkLife Coach Pernille Hjortkjær her

Brugbart? Del det med dit netværk!